Kallelse till Akademiska

Igår kom kallelsen. I september är det dags för Emmas tredje operation, denna gång en bentransplantation till käkspalten. Med andra ord tas benvävnad från ena höftbensvingen och fyller ut spalten i käken. Men oj vad information jag fick läsa igenom. Det är mycket förberedelser och även mycket att tänka på efteråt. Emma säger inte så mycket om det nu, hon lär nog fråga mer när det börjar närma sig. Med inskrivningsdagen inräknad blir vårdtiden cirka fyra dagar, men först efter cirka 10 – 12 dagar kan hon få komma tillbaka till skolan och får ej vara med på idrott inom 3 veckor efter operationen.

När Emma var liten gjorde jag en sida om hennes operationer så andra som också har barn med lkg-spalt kan få lite information och läsa hur det går till. Läpp och näsa opererades när hon var endast 4 månader och gomspalten när hon var 13 månader. Vill ni kika in så gör ni det här.

2 thoughts on “Kallelse till Akademiska

  1. Eran ”lilla” Emma verkar vara en stark tjej! Låter inge roligt med alla dessa operationer. Levis kommer att operaras minst 4 ggr, vad vi vet just nu… Du skriver jättebra, o kul med så mycke bilder! Jättebra att du skrivit, så vi som inte gått igenom allt än får läsa! Tack! :)

Comments are closed.