Det händer grejer

Äntligen har vi kommit igång med tvättstugan. Mycket tack vare min pappa som kan komma och hjälpa till. Renovera är inte min specialité kan jag säga, hajar inte mycket av sånt där. Det kommer att bli en dörr från tvättstugan in till garaget vilket kommer att underlätta mycket! Nu ska pappa iväg och träffa mannen för att köpa dörrkarmen, dörren hittade vi på blocket. Men det är mycket underarbete kvar än innan vi ens behöver tänka på att välja kakel och allt annat som ska in dit.

Det ska finnas möjligheter att hänga tvätt, mycket mycket förvaringsmöjligheter samt bänkyta där man kan sitta och göra vad man vill och en diskho måste in också. Jag tror jag ska googla lite så jag får lite ideér. Men det blir nog vitt och svart med lite färgklickar. Gärna något fint tyg som döljer alla fula rör.

Edit: Förresten så vet jag fortfarande inte hur jag vill ha det..svart och vitt med färgklickar låter som nåt som alla har…nä det ska vara nånting speciellt…måste googla…jag vet nog vad det är när jag hittar det.