K r ä f t o r

Dessa läckerbitar är uppätna och nu kommer skalen få ligga i vår soptunna i 2 v. Niiice! Men gott var det och det blev en mycket lång och trevlig kväll med besök från Sthlm. Syrran o gänget. Vi levde loppan och in på småtimmarna spelade vi Rappakalja som alltid e lika kul. När vi spelade det på Gotland sist garva farsan riktigt gott. Jag tog det lugnt med mina ”ale” eftersom jag dagen efter var tvungen att åka och köpa ett lysrör till akvariet som pajat (det slank ner 2 fiskar och en växt i påsen med)…apropå saker som går sönder så fick vi köpa ny dammsugare också…ja och nu har värmepaketet på diskmaskinen gjort sitt och diskar bara i kallvatten! Perfekt när vi har främmande och mycket DISK! Vi fick lite sol under lördagen..lite och sen regn. Nu går jag mot min sista semestervecka.

3 thoughts on “K r ä f t o r

  1. förstår det, somliga herrar har ju förmågan att låta som en ostämd bas eller nåt.

Comments are closed.