Iiingenting

Usch det finns iiiingenting roooligt att skriva om. Ska jag berätta hur många journaler jag skrev på jobbet idag eller, amäh hur kul är det liksom? Vi gick upp lite för sent vid halv 7, vi åkte till fritids, jag åkte till jobbet, jag jobbade och skrev, skrev, skreeeev. Luncha, skrev meeera journaler. Sen åkte jag hem och gosa med Sotis. Familjen kom hem…med en kompis och de började bada. Jag lagade mat för jag var vrålhungrig och det fick bli korvstroganoff med ris och så slängde jag ner lite stark korv också för att piffa till det lite. Barnen får väl pilla bort.

Nu sitter jag här proppmätt och funderar på om jag ska åka och handla lite mat, men jag undrar om jag orkar det. Jag får se. Eller så hamnar jag framför bärbara, som nu, och fixar lite med layouten här på bloggen som för övrigt är lite rörig. Men headern blev rätt fin.

Gud vad jag är sugen på chips! Jag kanske ska åka och handla ändå.

2 thoughts on “Iiingenting

  1. jaha syns inte min header,., jag vet inteom jag e nöjd med den ändå.. vill nog ha en annan bilder eller flera där uppe.. ja ja det får va sålänge
    trötter nu

Comments are closed.