Min leksak

…är systemkameran Sony. Sony har hängt med mig hela dagen idag. Vi var på fotbollsmatch, spontana lekplatsen samt en vända i skogen idag. Batteriet i kameran är fortfarande på topp men mitt eget batteri blev helt slut. Kom hem frusen och tog en dusch, sen somnade jag ett tag. Jag har gått igenom bilderna nu och fått till en ny huvudbild på bloggen. William skateboard. William ville dock inte åka av någon anledning så istället provade mannen, ja ni kan ju tänka er…nu har han ont lite överallt. Fast jag provade också, tog på mig Williams hjälm för säkerhets skull men guuu vad svårt det är att skatea (skejta, skaita..). Gav upp efter hjärtsnurpen jag fick efter några försök då jag höll på att ramla baklänges.

Fotbollsmatchen gick i vanlig ordning käpprätt åt … men det gör inget, de hade ett par målchanser ändå, synd bara att bollen inte trillade in.

Min promenad var skön även fast det började regna så jag fick gömma Sony under jackan. Den stack ut så jag såg gravid ut faktiskt, men jag orkade inte bry mig så jag gick så hela vägen hem.