I stort sett klar…

Okej jag är i stort sett klar. Kan bara inte bestämma mig om sidorna på canvasen är klara eller inte. Ska jag måla i mera akrylfärg i turkost och svart, eller ska det se lite så där halvdant ut så canvasen lyser igenom i vitt? Ja, ni kanske har några råd till mig. Jag ska i.a.f dutta på lite med en svart stämpeldyna runt om kanterna för papperet blev inte helt rakt klippt runt om. Ja, det är bara och hoppas att farmor gillar den, tanken är ju att den ska sitta på väggen i hennes nya rum på serviceboendet som hon flyttat till. Men hon kanske inte alls tycker om den, men hon får göra vad hon vill med den.

One thought on “I stort sett klar…

  1. Jag tycker den är snygg som den är men kan tänka mig att en 95 åring tycker att det är lite halvdant… du vet ordning o reda o mkt vitt brukar det heta.. o inga flagnande saker osv….

Comments are closed.