Man kanske skulle…

…scrappa! Det är ju perfekt scrapväder om inte annat. Resten av familjen är på fotbollsträning så jag är helt allena nu. Jag får se om jag orkar dra fram de där förbannade skokartongerna,…åå vad jag vill ha ett eget hobbyrum, tänk att bara få sätta sig på en stol, vid ett skrivbord, och sätta fart med pysslet. Visade jag förresten vad jag hittade i scraphörnan på Gekås i Ullared? Jaja, här ser ni ändå.

One thought on “Man kanske skulle…

  1. Åh så kul att scrappa! Jag har massor av scrapgrejer ligger, men ingen tid och ro att plocka fram allt.
    Photoshop får fylla det behovet tills vidare ;)

    Vill passa på att be om ursäkt också för att jag är usel på att svara på kommentarer, men så du vet så läser jag allt och blir glad i själen!
    Jag har svårt att hinna med bara.
    Kram

Comments are closed.