drakarna

Vilket intressant program, Draknästet! Jag blev helt uppslukad. Såg ni de tre unga pojkarna med sin ”antistressdryck”? Wow, tänk om jag kunde ha kommit på nåt sånt! Och tjejen med knapplösningen. Synd att det var sista avsnittet bara..hrmpf!

Jag och min kollega pratade lite om patent idag. Såg i en tidning reklam om ”Bilar” fast husvagnar (som för den delen är riktigt goa), och tänkte undra vilken nisse som tänkt ut att efter bilen kommer husvagnen även i godispåsen. Så vi brainstorma lite att sen borde det ju bli cyklarna som hänger bakpå eller kanske takboxar! jaja, något uppfinnarsnille är jag nog inte även fast jag gått 3-årig teknisk linje…inom industriell inriktning men det är en annan historia :)

Förresten det kanske är därför jag gillar min ”tiltrotatorbild” så mycket…jag menar med tanke på industriellteknisk linje.