Lång lista eller…

Kom hem idag och rotade igenom barnens garderober. Det är ju dags för Ullared-resan snart och då kan det vara en bra idé att ha lite koll. Har inte skrivit ner något än men jag får nog göra det snart. Kom fram till att sonens garderob gapar tom på långärmade tröjor och underkläder, ja fast det går nog att trycka in lite byxor och t-shirts med. Dotterns byrå…gud hon måste ha en garderob snart så hon kan hänga upp alla tröjor hon har. Jag tror inte att jag visar mannen hennes byrålåda med tröjor, för gör jag det så får jag nog stryka det till henne på listan. Fast ärligt så är de flesta väldigt urtvättade…faktiskt…och snart för små. Men däremot behöver hon byxor av alla slag, underkläder och en och annan kjol kanske. Nä, det är ju inget för henne förstås, min lilla pojkflicka.

Min egen garderob behöver jag inte ens kika in i för jag har rätt stor koll på vad jag har. Det känns som jag går med samma skit (ursäkta) jämt. Fast det är trångt i garderoben så jag måste rensa ut lite mer av det jag tror jag ska använda men ändå aldrig gör det.

Mannen behöver tydligen strumpor för här om dan kom han gående i såna där finger-strumpor eller vad de nu kallas, blågul variant…hahaha Han hade tydligen inga andra…rena…eller utan hål. Men lite sjyssta tröjor kan vi nog hitta och ett par jeans kanske. Han får hålla koll själv.

Och till sist kommer jag ju kolla in lite annat som fotoalbum, ramar, handdukar och allt möjligt. Leksaker finns det ju redan gott om men jag går nog ett varv där med.

3 thoughts on “Lång lista eller…

 1. Hej Lisa!

  Så det är dags för Ullared nu? Hoppas du hittar mycket kläder och grejer men i och för sig det gör man ju alltid när man är där……
  Är hemma och är sjuk men börjar bli bättre. Halsont, snuva och förkyldning. Som tur har det halsonda gått över nu. Skall ju till Halmstad på torsdag och jag hoppas att jag kan åka.

  Ha det bra!

  Kram Sofia

 2. Å, Ullared..
  Ja, där brukar man inte ha problem med att shoppa på sig!
  Det gäller bara att ta med sig stora, tjocka plånboken!

 3. jag lägger in en kommentar här med då.. ullared,, gu va synd att jag inte kunde haka på. har varit så förskyld och imorgon fredag måste jag jobba,. men titta gärna med mina ögon med..ha så kul/ kram syrran

Comments are closed.