…eller den längsta

Jag skulle nog ha skrivit en lista fast det kanske inte hade hjälpt ändå. Oj oj vad vi handlade i Ullared..hrm. Fick lite ångest igår när jag satt och klippte bort alla prislappar från kläderna…men fick tänka om och på så sätt försöka njuta istället och tänka att det är ju inte ofta man handlar kläder på det här viset och det behövdes. Sen att det hamnade ett och annat i vagnen som kanske inte var så där nödvändigt händer ju.

Vi drog i onsdags morse och gick in en vända på dagen. Inte så där överdrivet mycket folk skönt nog. Pappa tog det bra och kollade in herravdelningen, jag hjälpte honom lite där och efter ett tag gick jag mot barnavdelning. Mannen och barna dök upp då och då för att kolla läget. Annars gick de runt utanför och där fanns det en typ av hopp-bungy-jump så de hade något att göra. Vi var inte inne så länge första vändan för vi var lite trötta efter resan. Vi checkade in i stugan och tog det lite lugnt ett tag innan vi tog en promenad till restaurangen för att äta. Efter maten gick mannen och barnen till campingen och spelade minigolf med morfar, jag gick in till varuhuset igen ;) Man tänker bäst själv, så jag betade av damavdelningen och kollade in lite annat.

Dagen efter när familjen städade stugan (smart va?) så gick jag till varuhuset igen för en sista runda innan vi skulle åka hem. Det blev ännu mer kläder och det var nu det damp ner lite smått onödiga grejer men lite kul får man väl ha. Mannen som kom senare fyllde vagnen med ett tv-spel och en pilbåge (?)…han får alltid sån där leksaksnoja när vi är där. Sist köpte han ju den där leksakshelikoptern som sitter säkert uppe i nån grannes träd nu för tiden. Mycket nödvändigt. Till sist lite skor till barna och mig i affärerna utanför. Sen åkte vi hemåt. En mycket trevlig minisemester. Bilder kommer.

2 thoughts on “…eller den längsta

  1. bilden med bryggan är nordra strand.,. alltså strandpromenaden visby..
    jag har föresten börjat prata med en gotlänning,, han låter så trevlig. hehe kram har ni kommit hem från ullred vad har ni köpt?

  2. Kul med resa till Ullared! Bodde ni på deras camping då?
    Vi har bara 13 mil dit så vi åker över dagen.

Comments are closed.