Hallå där

Men jag tror minsann att mina besökare här på majamyra har ökat lite…men vilka är ni? Är lite smått nyfiken måste jag säga. Kan det verkligen vara intressant att läsa här undrar jag och vad är det för kategori ni helst läser, är det fotografering, scrapbooking eller bara en massa pladder från en vimsig 2-barnsmamma ni läser helst? Feedback-time! Vad är det för något som gör att ni kommer tillbaka?

6 thoughts on “Hallå där

 1. Hej hej…
  Jag är inne å läser din sida nästan dagligen…kul å se vad som händer i era liv..saknar er massor. Sen skriver du på ett väldigt bra sett, tar massor av fina bilder och inspererar med ditt scrappande tycker jag..
  Kram på dig och de dina…Föredetta grannen carina

 2. å vad glad jag blir, gulliga du! Mer feed-back åt alla! Saknar er med massor, vi kanske kan ta en träff i sommar?

 3. Grannen här! Vi bor väl för nära varandra för det är ju inte så ofta vi pratar så då får jag läsa om er på din blogg istället!

 4. …å här kommer lilla jag och tittar tebax :) Trevlig blogg, fina foton du tar!
  Angående quizen på min sida, det borde finnas en inbyggd länk i den så du kan klicka dig fram och bygga en egen. Lycka till :)
  Kram

 5. och sis kikar in då och då,, och läser din blogg för du skriver så kul,, att man inte kan sluta läsa mitt i ett inlägg alltid lika givande.
  fina bilder och helt enkelt en roande blogg.. även fast du inte bloggar varje dag så ..
  saknar er i massor

 6. Hej!
  Jag kikar in här var och varannan dag.
  Jag tycker det är roligt att läsa om vardagen, och titta på alla fina bilder!
  Skriv mer och oftare, det blir så tråkigt annars ;)
  Hoppas det är bra med er!

Comments are closed.