Påskabrev

För ett tag sen ville Emma att jag skulle visa henne hur man viker påskabrev…?…behöver jag säga att jag inte har den blekaste om hur man gör det. Så efter besvikna utrop från dottern som ville att jag skulle göra detta på momangen så sa jag att kanske skolan/fritids kan visa hur man gör. Ett par dagar senare kommer hon hem med massor med påskabrev och visar mig hur man viker påskabrev, jaja huvudsaken är att hon kan…Så nu ligger det en hel hög med påskabrev här hemma och väntar på att bli öppnade.

Igår hade vi en liten fotosession här hemma, på skoj. Barnen är inte dem som gladeligen klär ut sig till påskagummor och sånt, men lite fräknar och rosiga kinder + en själ fick vi till jag och Emma. Ja, Emma fick sminka mig också för att hon över huvudtaget skulle prova själv. Vips fram med kameran och det blev sååå söta bilder, jag visar dem i nästa inlägg.