bla bla bla

Varit på första kuratorbesöket. Gick bra, kändes bra, kommer nog bli bättre. Hon ska lära mig lite KBT – kognitiv beteendeterapi, och vi kommer att träffas flera gånger. Mycket prat blir det men skönt att få prata med någon som förstår och kan ge råd. Frågade henne om en bok jag såg på nätet som heter ”Duktighetsfällan”. Hon tyckte att jag kunde läsa den så nu har jag beställt den från vårt lilla bibliotek här i orten. Lånade en annan bok med min favoritförfattare Sophie Kinsella ”Karriär och köksbesvär”. Började läsa den igår kväll och sögs in i den direkt, den kan nog vara bra.

Nyss åkte min pappa hem. Han kom i lördags kväll och har snäll som han är hjälpt oss mycket här hemma med diverse grejer, så jag har inte behövt tänka så mycket. T.ex har han fönsterputsat hela huset och lagat vår toalett. En dag åkte vi iväg och bowlade med barnen så de får känna på påsklovet lite.

6 thoughts on “bla bla bla

 1. Ja blogspot är kanon, blogg är allt kodat, känner mig helt vilsen haha. tack för titten =)

 2. boken lät ju bra båda 2,,
  du får berätta mer sen. tack för stora påskägget o alla kläder,. ska gömma ägget åt han sen i helgen.

  kram

 3. Hej vännen!

  Vad bra att det kändes givande med kuratorssamtalet. Själv blev jag mycket hjälpt av KBT när jag var sjukskriven. Har du fått förlängd sjukskrivning?

  Tänkte på det du sa om humörsvängningar. Själv hade jag nog ruskiga sådana. Jag kommer själv inte ihåg, men Micke har sagt i efterhand att jag var skitjobbig…

  Ta det lugnt nu under påsken! Ta hand om dig!
  KRAM från Annika

 4. Är det dags för påsklov hos er också? Moa gör sin sista dag i dag, sen blir det lov =)

 5. Gott att ha någon som kan ge en hjälpande hand när det behövs som mest.

 6. tänkte just fråga hur det gick :), om det kändes lite bättre? tycker att du låter postiv iallafall :) och som om du har tagit tag i saker och ting redigt.

  söta porträtt av sonen också :).

  men mal i garderoben, knas ;). man ska ha den för doften och…ähum… ”skönhetens” skull :p.

  hoppas på en härlig påsk och skickar några kramar :)!

Comments are closed.