Färska foton!

Va? Har jag inte berättat? Amäh, vi har ju skaffat oss en fotoskrivare! Ja eller rättare sagt en Printer – Scanner – Copier av märket HP Officejet Pro. Vi har provat att skriva ut ett par bilder och vad bra dem blir!! Och varför har vi nu köpt oss en sådan?…ja inte för att framkalla ALLA foton vi tar och sätta in i album,…ooonej det får fortfarande vissa stora fotolabb fixa mycket billigare. Men däremot är det tänkt att vi ska ha den till lite kopiering, utskrifter och scanning, och till stor del till mitt scrappande! Har nu ett projekt på gång med färska påskbilder som ska bli en layout. Det är såå kul att scrappa nytagna bilder!

Det är bara ett litet krux,…det skrivs inte ut som vi vill ha dem. Man kan typ välja att få ut bilden med vit kant runt. Ja inte konstigt alls, men ut kommer ett foto med en bred kant, en smal kant, en ännu smalare kant, och ingen vit kant alls! Amäää! Men jag orkar inte tänka på det nu…