En doft av…

…vitlök…just nu i vårt kök. Mannen gör egna vitlöksbröd och till det blir det grillat kött och makaronsallad, mumma. Känner mig rätt mör i kroppen efter dagens arbete, skönt att det är röd dag imorgon. Ikväll stod vi vid motorvägen och väntade på 1000 hojar som skulle mot Askersund, rätt kul och se när de kommer i stora klungor, barnen var i.a.f hur nöjda som helst och vinkade hej vilt. Tänkte se på hockey ikväll men dum som jag är tog jag inte reda på när dem börja spela så det är tyvärr slut nu…sjiiiit. Lite senare tar vi nog en sväng ner till brasan, men den pyttebrasan brinner väl upp fort.

2 thoughts on “En doft av…

  1. Vitlöksdoften har spridit sig hos oss idag oxå!!! Ljuvligt!

  2. haha, ja, hejja hejja!

    De spelar igen om 20 min ungefär. Mor frankrike. Blir nog en tråkig match, men man måste ju ändå se! :)

Comments are closed.