Orange vs svart

Sådärja! Kartonger åkte fram för att plockas bort lika fort för det vankades frukost,..hrm. Sen blev det helt plötsligt promenad ut för att grilla korv i blåsten, var INTE på humör för det kan jag säga. Annars när man minsann vill gå ut, då vill inte mannen det. Och nu när jag äntligen tar fram scrapperiet DÅ ska han gå ut…Jaja, liiite skönt var det väl med luft. Det var nog rätt bra ändå att rensa skallen lite för sen kom den där ådran fram och jag fick ”skapa”, samtidigt som jag fick hjälpa Emma att skapa för hon ville ju också gärna scrappa när mamma gör det ;) Det blev faktiskt riktigt fint det hon fick till. Men jag fick inte någon bra bild på det, typiskt…

Men i.a.f så här blev kortet till pappa, det tog ju inte så lång tid ändå att rafsa ihop det där. Hmm, undrar hur ofta han går in och läser här förresten?…äsch jag chansar. Skickar imorron!
(Kolla inte på våra skitiga fönster)

2 thoughts on “Orange vs svart

  1. men va fint det var,,, hm vad ska jag ge.

    tack för komplimangen om bilderna,, ja det blev fina,,

Comments are closed.