Lång dag

Idag var det dags att träffa LKG-teamet. Det har varit en lång dag med diverse läkarbesök för vår lilla Emma. Allt har gått bra men mer om det i helgen för nu måste jag stupa i säng. Har inte hunnit med det jag ville ikväll,…nä jag har bara suttit i soffan och läst. Nån gång måste man ju få unna sig det också. Gonatten!

One thought on “Lång dag

  1. jag har också haft långa dagar nu… fast nu är klockan mer än midnatt och jag sitter uppe ändå. pucko jag, som jag själv skulle säga. hoppas att du lyckas rädda några av bilderna. såg att jenny redan svarat och jag har tyvärr inget bättre svar än hennes. håller tummarna för att du fotat i raw och att det inte är för överexponerat.

    och så vill jag har dina muffinsformar :)! har letat så efter några bra. tack för uppmuntrande ord också :). det känns bra att vara liiite saknad ;).

    kram kram,

Comments are closed.