Att se signalerna

Men vad svååårt det är att bara vara…hur gör man liksom, bara sitter i soffan och glor i nån tidning som jag redan läst hundra gånger, har tyvärr ingen läsperiod heller känner jag. Stirrar på fiskarna, jovisst det har jag gjort ett par gånger idag när jag faktiskt lade mig på soffan i 10 min typ. Gick ner till kiosken, dagens promenad, och det var såå kallt ute. Inte tänkte jag på att köpa tidning då heller, nä 1 frimärke skulle jag ha och det blev det… samt en chokladboll och ett paket jäst..? Men ingen tidning tänkte jag på alls, bara massa gottgott. Den där jästen blir väl liggandes som dem brukar bli hos oss, kastade faktiskt 2 st igår, nä det var 3 t.o.m…hm.

En arbetskollega ringde idag och hon är så gullig så hon ska skicka lite filmer till mig, ååå färska filmer, tack! Vad kul det blir att gå till brevlådan helt plötsligt.

Jag har syndat idag. Ja för jag har faktiskt tvättat och hängt tvätt. Det ledde tyvärr efter ett tag till ett städryck i köket, en hörna som verkligen behövde en omgång. Inget tungt arbete i.a.f. Fysiskt har jag ju inte känt mig lika ”tung” i kroppen som de senaste dagarna. Haft nån skum värk i benen, fortfarande är magen i olag (ursäkta) men det går åt rätt håll verkar det som. Mot slutet av dagen fick jag lite tryck över bröstet kändes det som, bara yttepytte och då la jag mig på soffan en stund.

Så nu har jag lovat mig själv att imorgon…ja imorgon DÅ ska jag minsann slappa. Ja, är det blå himmel så går jag en lång promenad, kanske med kameran, och sen skulle jag kunna sitta ner och scrappa lite. Det får ju tankarna på annat håll om inte annat. Jag måste även komma ihåg att göra en sak i taget, det är lite besvärligt, men jag ska försöka.

3 thoughts on “Att se signalerna

 1. men herreguu sis
  du skulle ju ta det lugnt
  dammråttorna får vääääxa,,dom kan ju sotis om inte annat leka med när han har trist. Skit i köket, gör det du tycket är kul som att scrappa och ut o fota i naturen när du ändå är ute o rör på dig. tryck över bröstet ja det var ju för att du städa ändå,, dina måsten som dök upp i huvuvdet igen.
  du måste lära dig att tänka om.
  kan inte karln i huset ta det eller barnen,, så får det vara,
  OM DU SKA KUNNA KOMMA TILLBAKA KRY TILL JOBBET IGEN. snart går du upp och städar i sömnen.
  kram nu från lilla tjatis

 2. …men nu när jag läser så låter ”tryck över bröstet” lite väl, mer som tung alltså typ som att jag måste ta djupa andetag emellanåt. Svårt att beskriva hur man känner sig ibland.

 3. Hej Lisa!

  Läste vad som hänt. Usch usch. Krya på dig nu och ta det lugnt!!!

  Kram Sofia

Comments are closed.