Schlagertipset

Jag har i år joinat grannens tävling ”Schlagertipset”. Man ska tippa vilka man tror blir vinnarna i årets melodifestival. Rätt skoj faktiskt. Men efter gårdagens första delfinal ser det inte så ljust ut för mig…äsch…
Fast det var lite konstigt för jag hade tippat att af Uggla skulle komma sist, oj vad fel jag hade! Och sen så var faktiskt låten rätt mysig ”Snälla snälla snälla,…! Tänk vad lätt det kan vara att skriva ihop en låt, svårare att få till en melodi till kanske. Och såg ni hennes söta klänning, och de där turkosa stövlarna! Superfint ju!

2 thoughts on “Schlagertipset

  1. vad snyggt det blivit här :). me like grått. och vilken rolig bild! jag känner ofta sådär; hmmm varför har jag sparat just den här bilden?

    nope, har inte bloggat om huset. vi har flyttat en del och just det här är som sagt inte min favorit. det är ett enplanshus med mur omkring, mitt i ett dystert kvarter och utan havsutsikt (jo, jag vet, jag ställer krav, men vi hade sådan fantastisk utsikt på det förra stället och jag saknar den så…). fast problemet med huset är en vattenskada som vi inte får bukt med. och vi hyr bara så vi vill ju inte lägga ned så fasligt med pengar på det. samtidigt är hyran otroligt låg och det är bra när man får hemlängtan till sverige allt som oftast ;).

    kram kram,

Comments are closed.