nytt nytt nytt

Å vad det är kul att gå in i en ny affär! Gick in i Lagerhaus idag, wow vad mycket kul dem har där! Jag fick dessvärre gå ut rätt fort för annars hade jag fastnat där hela kvällen, och jag hade annat jag behövde handla. Men jag ska definitivt gå dit igen och hitta lite inspirerande inredningsdetaljer. Fastnade lite för en söt servetthållare, en turkos stor härlig kudde och coola hängare och för att inte tala om alla söta kökshanddukar, t.ex med denna text ”Din mamma bor inte här”…mohahaha

Jag har idag fyndat 4 st barnböcker på Bokia:

  • Kajsa gillar – en inte minst sagt ”avig” bok och riktig gullig.
  • Mitt rosa liv – En flicka som ser en rosa bil och kan inte sluta tänka på rosa.
  • Sjörövar-RAKEL-och kapten Snorfinger – ja titeln säger väl allt.
  • Tandligan ”LÄTTattLÄSA-bok” – Handlar om klass 1 b och i denna bok om Elins tänder.

Betalade 186 kr. Rätt bra faktiskt. Åh, vad jag tycker om doften av en ny bok!

Sen så gick jag förbi GinaT och fyndade ett snyggt linne med tryck samt en skön tröja med knappar att dra på sig när det kyler. Skönt att få på sig nåt nytt ibland. Sen så behövde jag ju ny läppbalsam…men det glömde jag bort…