Olika aktiviteter

Vi är ett gäng tjejer som brukar träffas, hm är det varje månad eller varannan…jaja, det blir inte alltid varje gång att alla kan gå heller. Men årets första aktivitet blir discobowling, och jag ska gå! Det är ju jättekul och jag har inget annat inbokat då heller. Efter det äter vi där på stället och röstar av de andra aktiviteterna vi kommit på som hittills är: Scrapbooking (min idé), hästridning, drinkprovning, yoga, eget spa, bågskytte, luftpistolsskytte, gocart, kondisbuffé, äventyrsbad, bada tunna, singstar-kväll, curling, skogsvandring. Det som lockar mest enligt mig är scrappa såklart ;), drinkprovning, yoga, gocart, kondisbuffé…ja typ så. Fast det andra kan ju vara kul att prova på också. Sen får vi väl se om jag kan komma när vi bokat in alla datum. Funderar på när jag skulle kunna visa dem lite scrapbooking, till våren kanske?…Och vad ska jag visa? Jag är ju inte så där superduperduktig precis och nu var det så länge sedan jag scrappade också, har kommit av mig lite.

Jag får väl lägga upp det lite på nåt vis. Dem får typ ta med sig lite scrapvänliga bilder och så kan jag väl bjuda på papper och lite pyssel. Fast det beror på hur många vi blir för scrapförrådet är inte så tätt just nu. Eller har ni några tips?