glasyr glasyr

I helgen köpte vi pepparkaksdeg och barnen blir alltid lika glada när de (äntligen) får baka. För den som känner mig vet ju att jag inte är så förtjust i det. Pepparkakor blir så mycket godare med lite glasyr på. Här har vi helgens resultat. Jag måste ju säga att de där Pippi-formarna är väldigt söta, men det är alltid lika svårt att få armar och ben hela.
Om man klickar upp bilden större så ser man ju vad som kan bli kvar på vårt bar-häng som jag kallar det. Ja den som Emma verkligen HÄNGER på. Det är bland annat (för man ser ju inte hela bänkskivan) Försvarets hudsalva, nässpray, skruvmejsel och en ficklampa. Ringklockan brukar faktiskt stå där. Vågar jag säga att det redan har hunnits ändra ser jag nu därifrån jag sitter och skriver. Det jag nämnde först ligger nån annanstans (inte där det ska vara) och nu finns där en reklamhög samt en trasig flagga från Riddarspelen på Gotland.

One thought on “glasyr glasyr

Comments are closed.