Att blogga

Att blogga är ju ungefär som att föra dagbok, fast inte en så hemlig sådan förstås. Men det är ju ett sätt att själv komma ihåg vad f*n (oups ursäkta) man har haft för sig här i livet. Att dela med sig av sina egna erfarenhet, idéer, tankar och vad det nu kan vara för något.

Jag har fått förfrågningar om jag kommer att blogga när vi är i Thailand…och svaret är självklart Yes! Det finns ju internetanslutning där vi är nånstans och det kommer självklart bli en uppdatering om vad vi håller på med där borta, i alla fall en gång… eller flera. Kanske även lite bilder också om jag lyckas få till det.

One thought on “Att blogga

  1. hej ja va kul det måste du ju lägga in nåt inlägg eller 2 när ni är där. va fin bild på kissen.
    kram
    vi ses på fredag har ännu inte hittat nåt att ha på mig

Comments are closed.