Trevlig överraskning

I helgen kom syrran och en kompis och våldsgästade oss från Stockholm. Superkul, jag hade ingen aning! Det blev god middag, pilkastning och pokerspel.

2 thoughts on “Trevlig överraskning

 1. Hej1

  Tack fö rdin kommentar!

  Visst rä det skönt att bli av me dhåret? :-)

  Nja, jag tror du missförstod mig ang. göra som alla andra, vad jag skrev vara att jag tycker att det är jobigt när andra byter till nya bloggar (egentligen inte såååå jobbigt men det krävs en minimal ansträngning från mig för att länka om och man måste lära om sig) och så undrade jag bara om ni också tycket att det var jobbigt, läs det igen så förstår du nog :-)

  Trvelig kväll!

 2. Kul när folk man gillar kommer och hälsar på bara så där. Man blir extra glad.
  Fin bild på er.

Comments are closed.