pyssel pyssel

Fotograf: Stora W

Jag har kommit igång med inbjudningarna men det visar sig dock att jag köpt för lite material. Så det blir en sväng till hobbybutiken imorgon. I övrigt är det lugnt på pysselfronten. Men jag kanske får smak för det igen nu när jag gör inbjudningarna.
Var förbi Rusta för jag hade sett att de hade fina kuddar och gardiner. Gardiner glömde jag dock bort att kolla in…hrm, men ett par fina kuddar hittade jag. Det kanske inte syns så bra på bilden men stora W glömde blixten igår, och nu orkar jag inte ta en ny bild. Men det är typ medaljongmönster.
Nu ska jag kanske beställa lite kort från Postfoto, jag får se om jag orkar för den här dagen har varit väldigt avslagen, regn o regn och lite trött efter kräftskivan igår. Fast jag tog det lugnt och det var mycket trevligt! Thank you neighbours! Kände dock inte för att bada i tunnan i år, ej heller lilla E, men stora W var försten i…


One thought on “pyssel pyssel

  1. hej sis… fina kuddar hih det lilla man ser.
    blötdjuret i först hahah ja men nu e det väl ruggit men kvavt hösten e lite på väg känner mig lite höst deppig redan… va hemma har fått långt hår kuuuul.
    hälsa kram

Comments are closed.