Min leksak Sony DSLR300A

Bild från www.netonnet.se

Yes, nu blir det så här. Vi har köpt oss en ny leksak för att själva kunna ta fina bilder på stranden i Thailand, ja alltså de vi åker med får väl ställa upp som fotograf ;) Istället för en 10.000 kr ceremoni så har vi alltså investerat i en RIKTIG kamera den här gången. Eftersom vi tidigare redan haft en systemkamera och alltså redan har två riktigt bra objektiv, så har vi nu endast köpt kamerahuset av en Sony DSLR300A med live-view! Man kan även flytta live-view-skärmen uppåt och neråt vilket är bra om man ska ta en bild då man inte kan titta i siktet eller på skärmen. Vi har provat i butik först så att våra objektiv verkligen passar.

Så nu får våra vänner som vi åker till Thailand med gå en fotokurs!…hahaha nädå det blir säkert bra. Man kan ju kanske tycka att 10.000 kr är värt en fin ceremoni men vi hade inte riktigt tänkt oss den summan, och hade vi vetat att vi skulle gifta oss på resan så hade vi ju bokat ett annat hotell som har såna där ceremonier, vilket inte hade kostat oss lika mycket. Men det är lätt att vara efterklok. Nu blir det så här och det känns bra. Särskilt eftersom jag innerst inne alltid velat ha en sån här systemkamera. Den gamla med hederlig filmrulle i har liksom bara legat och dammat, lite synd för den är grymt bra den med.

Å jag kommer kunna ta så många fina bilder!!

4 thoughts on “Min leksak Sony DSLR300A

  1. Åh så kul med ny kamera. :)
    Och då blev det ju ungefär så som jag ”föreslog” och vet du jag tror att det kommer att bli kanon. :)

    Stor kram
    M I N D I

  2. ja jag hoppas verkligen att det blir bra, det känns så, men jag kan ju inte låta bli att tänka på ceremonin vi kunde ha tagit…men jag tror vi kan fixa till nåt mysigt ändå.

  3. Hej Trillade in på din blogg då jag letade andra med samma kamera? Jag blev helnöjd med min hoppas du kommer att använda din lika ofta som jag… Lycka till.

Comments are closed.