Nu drar vi

Ja nu drar vi iväg uppåt i Svearike i ett par dagar och eftersom jag inte har trådlöst internet så blir det lugnt i bloggen ett tag. Det är packat och klart och jag tar en kopp kaffe nu och har precis gått igenom paketet från Ellos. Supersöt tyllkjol till Emmis och sjyssta shorts till Willis. Även det turkosa bandet som ska vara runt Emmas klänning är fint, fast jag trodde liksom att det skulle vara ett sånt där långt band som man knyter…hm…jag får kolla upp det när jag kommer hem.

Nyss kom sambon hem från jobbet med en present!…till mig! Vi firar nämligen 11 års förlovning idag, hurra hurra. Jag fick en massa najsiga saker från The Body Shop, lite papaya-scrub och sånt.

Nä nu måste jag fixa till det sista här hemma innan vi drar! Trevlig sommar alla!

3 thoughts on “Nu drar vi

  1. han blir bortai en veckanu kommerhem nästa tisdag,tomttomt men skönt samtidigt.
    kram

  2. nyyyfiken blir jag och undrar VAR ni åker. :)

    Ser att ni varit till Stadsparken också… kanske vi kan stämma träff där någon gång. :) Vi har inte varit där på fåse nu….. 9 år tror jag. ;)

    Stor kram
    M I N D I

Comments are closed.