Hemma igen

Ja om ni undrar så har vi varit uppe i Höga Kusten i ett par dagar,…och neeeej det var inte bättre väder där. Kallt, lite regn och en massa vind! Jag frös en del kan jag säga. En kall Oxford och ett par vantar, så där ja ;) Men det har varit trevligt, barnen åkte ut med farfar i båten men det blev inget fiskande för det blåste så mycket och så kallt. Vi har åkt runt på lite loppis, men jag hittade inget. Lite realisation var vi på i Kramfors och hittade lite kläder till barnen. Själv har jag läst en massa. ”En ”En shopaholic säger ja” har jag redan läst ut. Nu har jag köpt ”I dina kläder” med Jane Green som verkar riktigt bra, har kommit halvvägs i den nu. Efter ett par dagar åkte vi till Sthlm och hälsade på dem vi ska åka till Thailand med. Vi stannade i två nätter och sen åkte vi hem. Och regnet har väl följt med oss i stort sett hela tiden :)


”Ska vi åka båt snart…”