Bröllopsplaneringar

Så där ja nu var första arbetsveckan avklarad efter semestern. I luften känns det som höst tycker jag. Nu längtar jag till vår nästa semester…i november, det ska bli så grymt härligt! Jag har köpt dubbelvikta kort som jag ska göra bröllopsinbjudningar av, fick tag på lite annat material också som jag ska använda. Kommer förhoppningsvis bli klar så jag får iväg dem i nästa vecka.

Idag har jag pratat med pappsen lite om ringar och efternamn för det är nåt som jag absolut inte kan bestämma mig för. Ring är supersvårt och efternamn likaså. Det finns 90 st som har mitt efternamn och över 2500 st som har m2b efternamn. Våra barn heter ju som m2b, men jag känner nog att jag kanske vill behålla mitt namn ändå, och varför inte ha båda efternamnen. Vi har fyllt i hindersprövningen men namnanmälan kan man ta senare. Så jag låter det bero ett tag.

Titan och 14k guld www.vigselbutiken.se

Ja och så var det ju ring. Jag tycker mycket är fint, vanligt guld, vitguld, rostfritt stål, titan. Vitguld är ju fint men lite dyrare. Kanske blandat vitguld och vanligt guld vore nåt. Sten är ju ett plus :)

One thought on “Bröllopsplaneringar

Comments are closed.