Turkos

Bild lånad från www.ellos.se

Fick mail från Ellos att de fortfarande har rea. Då kom jag ju på att jag missat beställa shortsen till stora W som han ska ha i Thailand under vigseln. Som tur var fanns den i hans storlek, det är ganska utplockat där nu. Sen hittade jag ett supersött turkost band som jag funderar på att byta ut i lilla E´s klänning som han ska ha på sig, hittade också en tyllkjol. Kände att jag ville ha lite färg nånstans och att turkost är himla fint. Finns det någon turkos blomma tro…typ en orkidé eller nåt… :)


Idag ska jag lämna min klänning hos min kollega som hjälper mig att sy upp den. Hon ska även hjälpa mig att snöra upp den, snöret hänger ju vid sidan om nu. Ska bli kul och se hur det känns när den är helt åtdragen.

Ringar är inte lätt. Den här är ju väldigt fin förstås.

2 thoughts on “Turkos

  1. Grymt fin ring =)
    Måste kolla in din blogg lite mera. Hälsn. ”mittlillabo”

Comments are closed.