Tro det eller ej

Ja för nu är jag på G och äntligen har jag fått lite lust att planera inför vigseln igen. Och tro det eller ej men vi har ändrat oss…ja igen :) Jag har säkert sagt det förut men nu känns det rätt. Det känns som att det är det här vi verkligen vill, och det var ju så det började…ja alltså att m2b helt plötsligt sa: -vi gifter oss på en strand i Thailand!

Efter det gick ju tankeverksamheten på högvarv, jag blev som besatt lite måste jag nog erkänna. Men efter ett par månader så kände jag mig väldigt ”mättad” och orkade inte tänka en sekund på det hela, och ibland kändes det t.o.m som att det var lika bra att skjuta på det.

Först var det tal om en strand i Thailand, sen VIP-rum på Arlanda, sen kapellet Arlanda, sen blev det i kyrkan där vi bodde förut och döpt barnen,…och nu?

Borgligt i kapellet Arlanda samma dag vi åker till Thailand! Sen i Thailand blir det en bröllopsceremoni med en massa najsiga saker! Jag har surfat som en tok efter massa olika prisförslag och bröllopspaket i Thailand och det verkar som jag hittat det jag söker.
Men vänta nu…jag kanske ska klia min m2b på ryggen lite ikväll så att han också känner att det här blir bra… :) Alltså han är med på att det blir barfotabröllop meeen han kanske inte förstår de krusiduller runt omkring som jag önskar mig…så vi får se. Och om det nu är någon som känner min m2b som läser här….(hysch!)

One thought on “Tro det eller ej

  1. det låter ju ur mysigt syrran ni ska göra det ni känner för. jag har startat en ny blogg men där jenny har sin, kliv gärna in o läs lite
    kram

Comments are closed.