Sjöodjuret i byn

Ja ni behöver inte leta längre för vi har hittat ”sjöodjuret i byn”…som ni ser är barnen livrädda ;) Nä men allvarligt talat så är det här en jätterolig badleksak, finns på Maxi. Det blir mycket sol & bad när det är så här varmt!! Men å så skönt ändå att få känna av lite sommarvärme. Vi får se hur vädret blir 1:a semesterveckan. Har inga stora planer, det blir mest ta det lugnt, sola och bada och eventuellt ska vi åka på teater och se Narnia. Vi får se vad vi kan hitta på. Har läst mycket den här helgen…solat o legat i plurret. Vi fick köpa ett parasoll också för att få lite skugga.
Man kan bli lite snurrig av värmen också…ja kanske mer än vad jag är i vanliga fall. Vi åkte alla och skulle handla lite mat, jag gick aldrig in för jag stod och valde ut hyrfilmer under tiden. Färdig står jag och väntar när resten i familjen står i kö. Till slut säger jag -nä men om vi skulle ta och packa lite, för barnen hade ju fått syn på mig och snurrade runt längs med varubandet. Rotade lite och skakade ur påsen som man gör…när jag plötsligt känner mig väldigt iakttagen…jag står alltså och är på väg att packa nån annans varor! *skäms*. -oj! det var visst inte våra grejer, och lade snabbt ifrån mig påsen. Killen såg väldigt förvånad ut, och jag med, men sen sa han käckt att jag kunde ju så gärna få packa hans grejer…haha

Under den här tiden har inte Danne SETT detta ens när han står och väntar på sin tur i kön. Och samtidigt har stora W blivit sur för att jag inte tog någon film som HAN vill se och sprungit bort till filmerna för att välja ny. Jag, lite förvirrad av händelsen, står och väntar på våra grejer. Till slut vaknar jag till när Danne utbrister -KAN du hjälpa till?? Sur som en citron packar jag ner grejerna medans sambon säger det ena o det andra, och barnen snurrar runt, och jag vill bara ”gå under” och marscherar ut!
Vi har köpt ett kubb-spel också. Jag är väl inte så där jätteförtjust i det för jag är inte så pricksäker. Verkar som jag måste ha glasögonen på till sånt där. Samma med …med vad heter det nu då! Jo, Kbadminton. Jag och Danne körde lite ute här om dan samtidigt som stora W med kompis spelade lite fotboll bredvid. Flera gånger sköt Danne iväg bollen asahögt så den liksom dalar ner rakt emot mig så jag nästan knäcker nacken. Och jag har ju brytningsfel och det blir liksom galet då, så jag missar ju typ varenda en sån. Jaja, sen for fotbollen förbi mig och jag hör hur stora W försöker komma ifatt den. HA! Tänker jag och rusar efter med badmintonrack och smidighet…RAKT in i ölandstoken! och samtidigt böjer jag till min tå OCH landar på en brännässla…och då kan jag ju informera att jag hade bikinin på så jag brände mig rejält! aj aj
Å vad det är härligt med semester ;)

2 thoughts on “Sjöodjuret i byn

  1. haha händer grejer ´läser jag.
    jätte härliga sommarbilder också. och fin somrig bild högst upp i bloggen banner eller vad det heter. snart kommer min nya blogg design.
    kram sis

Comments are closed.