Cupcakes

Bild från www.recept.nu

Idag gick vi ner till sjön och naturligtvis var det mulet under hela tiden vi var där, men det var skönt ändå. Barnen badade, förutom Emma och jag, och vi åt cupcakes. Ja om man nu kan kalla det cupcakes. Jag försökte mig på ett litet bak här om dan…att jag aldrig lär mig. Cupcakes som är som muffins var ju inte så svårt att göra, men när det sen kom till frostingen så var det inte lika lätt. Receptet jag gjorde ifrån var ju choklad- och lavendel cupcakes från ”Leila bakar”. Själva frostingen blev så lättflytande, det rann ju bara rakt igenom den där spritspåsen! Och vad är en spritspåse med tyll??! Och så skulle man ”pulsmixa”…vad är det? Jag tror jag får gå och handla lite köksmaterial om det ska bli någon frosting här hemma. Fast det kan nog bli lite svårt att övertala Danne att köpa en sån, för det var inte så länge sen vi gav bort en supertrendig sådan till pappsen…ehum…