Spiderwick

William och jag har ju läst böckerna om Spiderwick, den filmen går ju på bio också så den kan vara kul att se. Från 11 år i och för sig, men det ska han väl fixa?…
Böckerna lånade han från biblioteket i skolan och det är en av de 5 böckerna som vi inte har läst. William trodde det var 4…eller 5… som vi inte läst. Ja, nån av dem verkar det som att någon inte vill lämna tillbaka till biblioteket.

Ja i alla fall så ringer det hem till oss en dam från Lilla Svalans bokklubb. För det första så heter hon Lisa (as me) och låter som en typisk dagisfröken, lite så där pedagogiskt charmerande, eller nåt. Hon har skickat hem en tidning till mig och jag ville ju såklart välja en sån där Spiderwick-bok, och valde den sista delen bok nr 5, och en annan bok som jag glömt namnet på men den skulle tydligen vara rolig.

Sen efteråt så tänkte jag att vad knäppt att köpa sista delen egentligen?…och William tror sen att vi har läst den och inte del 4…amäää!Jaja, sen var jag på ICA-maxi igår och där säljer dem också de där böckerna, billigare också dessutom! (99 kr istället för 119 kr). Så jag försöker känna igen bilderna på framsidan och på så sätt komma på vilken vi inte har läst. Bestämde mig för att vi har nog inte läst del 1, för den bilden har jag inte sett förut…Så nu har vi första delen och sista delen hemma ..haha ha .. Äh, jag får väl köpa alla till slut.