`Mysig middag´

Yep, hade kollegorna över på middag. Dem blev bjudna på grekiska köttbular med tzatziki och ugnsstekta grönsaker. Det är såå gott och om nån vill ha receptet så finns det i en av Mat-Tinas böcker. Eller så kan jag väl skriva ner det här om nån vill ha förstås ;) Fick en jättefin bukett av dem, man får en sån härlig vårkänsla av tulpanerna. Det var lite stressigt innan dem kom till mig, hade flera grejer på gång samtidigt, som stryka duken och löparna, laga maten och byta om…haha Fick lite lätt panik när jag såg att bilen kom utanför, och då fick jag fart kan jag säga,…men det gick bra ändå :)
Är ensam hemma, resten av familjen är i Sthlm och det känns ovanligt lugnt, skönt och tyst här hemma…hihi Fast jag har pratat med dem redan flera gånger, saknar ju förstås ändå mina busungar och sambo ;) Ska ta ett glas rött med lite chips och sätta på en film jag hyrt i dag med Will Smith. Mys-time! Men först måste jag blogga lite om mitt realisations-kap jag gjorde idag!