Mitt i prick

Min senaste LO består bland annat av: Hambly overlay, Bakgrundspapperet Signature Suite ”Spotty Dotty”, litet papper från BasicGrey, färgat in kanterna runt fotomattan med Chalk InkPad ”frost white” och ”Dark Moss” (ja, jag hittade ingen limegrön). Band InTheLoop och Galleria. Remarks Cardstock letters (de små svarta), texten ”PRICK” har jag glömt vad det är för sort av. De små färgglada öljetterna är Making Memories.
Känner mig riktigt nöjd och det känns skönt att jag äntligen scrappat det här fotot som är en favorit av min ”stora bebis” :)

4 thoughts on “Mitt i prick

 1. Åh det blev ju jättebra!! Och så perfekt att använda den där overlayen till den titeln! *goodie* Jag sitter och tar sats för nästa jag, haha! *kram*

 2. Hej hej!

  Det var länge sedan! :)
  Jag använder klassisk mall när jag ändrar alla koder i min blogg. Testa att ändra till det så kan du lätt lägga in egna koder mm. ;)
  MEN spara koden innan du ändrar något. :)

  Stor kram
  M I N D I

Comments are closed.