In på småtimmarna

Yepp, jag har lyckats scrappa lite och jag är snart klar. Behöver dock köpa en färgdyna i typ limegrönt, skulle vara snyggt att färga in kanterna på ett ställe på LO´n. Jag har tagit tag i en LO som jag haft i tankarna lääänge. Foto, hambly layover och bakgrundspapper har legat och skrikit efter mig att jag ska kunna samla tankarna och börja skapa…uj vad tjusigt det lät ;) Tankeverksamheten är på topp men fick ett abrupt slut när jag var som mest aktiv, eftersom jag saknar den limegröna färgen vilket gör att jag inte kan fortsätta. Men klockan börjar närma sig sent och det är nog bäst att krama kudden. Nite!

2 thoughts on “In på småtimmarna

  1. Hihi, ja här går det trööögt med skapandet – känns som tuggummi i skallen! Vad fin köpmandisken blev förresten!! Jag vill köpa nya möbler…….. Nej nu måste jag göra mat och sen städa lite innan jag hämtar Linn på dagis – sen får vi lekbesök av min syster och hennes lilla kille! Ha det så bra – ska kika in ikväll och kolla om din LO blidde klar! ;-)

  2. Linn är så himla fint namn! Ja, jag ska se om jag hinner köpa den där färgen jag är ute efter, innan jag måste hämta barnen idag…och då kan jag göra den klar :)

Comments are closed.