Lite ”före julsnack”

Jag har beställt från nätet Scrapperiet och Weralena, väntar ivrigt! Tänkte scrappa en tavla till min kära pappa att ge bort i julklapp. Jag ska använda ett foto på honom när han sitter tillsammans med barnbarnen och myser i en sån där…åh vad heter det nu..hammock! Beställde lite matchande papper och dekorationer att använda. Pappa kommer till oss i jul med syrran och systersonen så jag behöver inte skynda mig så jättemycket för att hinna med och posta tavlan, skönt det. För jag har ingen speed what so ever när det gäller att julpynta och ordna med diverse saker runt omkring. Jo, en dag slog jag faktiskt två flugor i en smäll och satte barnen färdigpåklädda i tomte/lucia-mundering vid bakbordet för att göra lussekatter, och jag passade på att fota dem till årets julvykort förstås. Hoppas jag får hem dem snart så jag hinner skicka dem. Men PostFoto brukar vara snabba.