Jag kan cykla!

Min idé jag hade igår har blivit verklighet. Jag orkade inte vänta på de rosa filtbanden jag beställt från Scrapbodan, så jag har använt lite annat på LO´n. Swirls i akrylfärg runt fotot. Den lilla bilden sitter fast med 3d-kuddar. Gjorde en liten tabbe naturligtviiis, och jag tänkte att jag skulle vänta med att avslöja det och se om någon märker. Jag har försökt att dölja det nämligen ;) Hope u like…

4 thoughts on “Jag kan cykla!

  1. Snygg! Jag gissar pååååååå… att det hänt nåt med fotot kanske? Jag lyckades själv lägga ett kladdpapper med limrester NERÅT på mina senaste foton… *morr*

    Korta = göra kort ;-)
    Ha det bra!

  2. Ja det kan man tro förstås, glömde skriva det att det är kamerans blixt som blänker i fotot så rub-on fjärilen inte syns så bra. Men det som var min tabbe understrykningen av ordet ”cykel”. Där har jag fått måla i med vit penna för jag råkade stämpla på texten så det flöt ihop…grr något irriterande, skulle ha satt den längre ner.

  3. Hej igen! :-) Jamen det syns ju inte alls! Men visst är det nedrigt då man lyckas pajja när man gjort fint… :-(

Comments are closed.