Blivande scrap-hörna

Ja, kanske kanske kommer jag att få min scraphörna ändå,…ja innan barnen har fyllt 18 år och flyttat hemifrån alltså :) Vi har köpt en ny soffa i dagarna och ställt den på detta vis. Såg ett bord på Ikea som kan passa bra bakom soffan där jag sen kan sitta och skapa mina fantastiskt fina LO´s…eh-he, ja försöka i.a.f *lol* Kan inte sluta titta på min senaste LO ”Jag kan cykla” och känna att…den är ju inte alls så där fin som jag upplevde den när jag var klar…suck…Men i.a.f så bakom soffan står det nu två stolar som inte ska vara där sen, och vårt gamla Mio-bord ska bytas ut, för det passar inte riktigt in där. Behöver nog ett litet mindre, runt kanske..

One thought on “Blivande scrap-hörna

  1. Härligt med nytt!! Vi är också sugna på att slänga ut det mest här…. men jag har hört att det kostar pengar att köpa nytt! *fniss* Hördu, jag har utmanat dig i min blogg, om du har lust ;-) Ha det bra!

Comments are closed.