Vår kämpe

Min senaste LO är klar och jag är riktigt nöjd med den. Klantade mig lite när jag skulle doodla några rader och det blev så fult så jag fick dölja det under ett papper :) Men annars känner jag mig nöjd. Titeln är ”Vår kämpe” efter läppoperationen, och det jag tänkte doodla var ju vad det är för något hon har på läppen m.m.
Nån som kan komma med några förslag på var jag ska ha texten? Ska jag göra en tag som sticker ut bakom kortet, eller har ni någon annan ide´? Borde skaffa mig en scanner för LO´n blir aldrig bra när jag fotar med kameran.


2 thoughts on “Vår kämpe

  1. Tack! Får säga detsamma till dej – jättefin lo. Svårt det där med att doodla tycker jag. Har alltför ofta fått ”dölja” med papper och annat då det blivit fel och inte så tilltalande. Bra med lite pepp om rökningen. Är vissa dagar riktigt jobbigt:(

  2. Hej o tack för din gulliga kommentar i min blogg! Den här LO´n du gjort om din dotter gillar jag verkligen – härliga färger och cirklarna passar verkligen bra in. Dessutom en väldigt söt liten tjej :-)

Comments are closed.