LO blev 3D-tavla

Har scrappat en bild på vår katt. Bilden är tagen i en lite annorlunda vinkel, nerifrån och upp på lekstugetaket där han var. Blev inspirerad av ”Den långsamma scrapparens” helgutmaning. Hade bilden först inramad i en vanlig ram och hade ändå tänkt scrappa bilden. Har nu bytt ut ramen till en sån där cool 3D-ram som jag klistrade fast bilden på. Dock tabbade jag mig när jag skulle skära till kanterna så det gick sönder lite, men det går nog att fixa till på nåt sätt.

Jag blir inte riktigt klok på LO:n dock, ibland känns den färdig, ibland inte. Ska jag skriva nån titel?…som Sotis, kattens namn. Eller nåt annat? Mer dekorationer? Vad tycker ni?…

One thought on “LO blev 3D-tavla

  1. Den är ju heltuff den här!! Ja, kanske en titel? Låt den ligga ett tag så känner du efter lite grann varje dag! :-D

Comments are closed.