Sminkhörna och gåva

Sminkhörna i dotterns rum består av ett hyllplan från Ikea med smidiga lådor under för alla sminkpryttlar. Spegel, ugglelampa och parfym kommer från Gekås Ullared. Det som inte syns på bild är att hon lyckats få missfärgning på hyllan av att plattången legat där utan skydd under.

Apropå plattång så skulle jag själv behöva en ny faktiskt. Den jag har av Björn Axén fick jag i bröllopspresent av mina rara kollegor och det var 2008. Den fungerar riktigt bra än och har en jättelång sladd som varit perfekt att ha. Dock började både son och dotter använda den också, och nu är värmeplattorna snart svarta. De går inte att få rena längre så jag vill inte använda den, rädd för att förstöra håret. Egentligen skulle dottern också behöva en annan plattång, för den hon har är någon enklare modell. Remington har en plattång med högkvalitativ Keratin-keramikbeläggning som aktiveras av värmen och appliceras jämnt i håret medan du stylar. Någon som har en sån?

Det kanske är något som dottern skulle vilja ha i julklapp. Ja, det är ju faktiskt oktober snart, lika bra att börja planera. Haha.

 

sminkhörna

Dotterns sminkhörna

sminkhörna

Spegel och parfym från Gekås Ullared

 

Minns ni att jag slingade dotterns hår här om dagen. Jag blekte ju slingor som hon ville och oftast blir det ju lite gult efteråt, vilket vi var medvetna om. Då är det bra att ha silverschampo till exempel. Vi hade två olika hemma som vi använde och de är ju snart slut. Jag funderar på två andra märken nästa gång. Vad tror ni om Maria Nila eller Revlon?

Revlons färgbomb har jag provat själv förut när jag hade ljusa slingor och den var helt okej tycker jag. Ett tips är ju att håret inte ska vara för blött när man använder dessa produkter, för att få mer effekt!

Nu vill jag tipsa er att om man köper en valfri GHD-produkt får man en gåva till värdet av 500 kr hos Nordicfeel (klick!) Woop woop!

 

I samarbete med Rabble

One thought on “Sminkhörna och gåva

Comments are closed.