Morro Jable-utflykt och stranden Jandia

Morro Jable och stranden Jandia. När vi var i Fuerteventura åkte vi på utflykt, ”en dag på stranden”. Det är inte bara svarta vulkansandstränder på kanarieön. Med en bussresa på ca 50 min kom vi till Morro Jable och den populära stranden. Stranden Jandia är 21 km lång med vit sand och det finns solsängar att hyra. Vi hyrde ingen solsäng. Istället valde vi att lägga handduken direkt på den härliga vita sanden. Solade och tog svalkande bad i Atlanten.

Jandia

Alltså,…hur vackert!?

Sol och bad

morro jable

Jandia Beach!

Solskydd

Morro Jable

Morro Jable

Vi utforskade inte byn Morro Jable, vi blev för hungriga och valde en restaurang precis vid stranden Jandia som heter Waikiki. Där åt vi god hamburgertallrik och toasts till lunch. Sedan gick vi vidare längs stranden, solade och badade ännu mer.

Jag hade gärna gått runt där och kikat lite mer, men stranden lockade oss mer just då och vi hade ju en tid att passa. Fem timmar gick alldeles för fort! Om vi åker tillbaka till Fuerteventura i framtiden så vill jag gärna bo vid den här stranden och strosa runt i gränderna lite mer för det fanns inte tid till det. Kunde inte slita mig från stranden och vattnet.

Waikikis snygga teckensnitt

Sjyssta lampor på Waikiki

Palmer!

Dottern kikar ut över Atlanten

Bye Jandia!

morro jable

 Kan varmt rekommendera att ta er till stranden Jandia på Fuerteventura!

3 thoughts on “Morro Jable-utflykt och stranden Jandia

Comments are closed.