Kantarellsmörgås av gula kantareller

Höst på ingång! En doft av svamp och regn i skog. Men dessa plockade vi för länge länge sedan. Mumsade kantarellsmörgås i solstolen, hur gott som helst. Vi har varit ut i skogen ett antal gånger och hittat en hel del gula kantareller, men nu var det ett tag sedan. Kanske skulle ta en titt, kan ju faktiskt finnas en och annan gul kantarell kvar. Annars har vi ju i frysen. Någon som sett om trattkantarellerna är på gång?

kantarellsmörgås av gula kantareller

Kantarellsmörgås

One thought on “Kantarellsmörgås av gula kantareller

  1. Ja, nu är det definitivt höst – trots att man ju gör vad man kan för att klamra sej fast vid sommarkänslan… Så fort solen kikar fram försöker jag att gå ut, för nu gäller det att lapa all energi som går att få tag i för att ”överleva” vinterhalvåret… <:-)

    Plocka svamp hör dock till höstens trevligheter – gjorde det så sent som igår, fast hittade inte så värst mycket. Men det lilla som blev smakade gott!! :-)

Comments are closed.