Alpha E-factor antioxidanter – hudgodis

Forever Alpha E-factor. Den söta flaskan med pipett innehåller bland annat antioxidanter, vitamin A och E, samt en massa annat hudgodis som jag vill tipsa er om! Nu när soltimmarna är färre och det snabbt blir mörkare ute så kan nog lite hudgodis behövas, inte sant? Eller varför inte en lyxig present till någon.

Det är ett vårdande serum. Som en kur och ger din hud ny spänst. Vitamin A, C och E, kamomillextrakt är några av ingredienserna som gör trött hud fräsch, slät och smidig igen. Passar även ömtålig hy. Gurkörtsolja, kokosolja, sojabönsolja är det också i som har den föryngrande effekten. Det gillar vi va? För det är ju så att redan efter cirka 25 års ålder börjar huden åldras och behöver lite hjälp att förnya sig. Scrubba gärna ansiktet 1-2 ggr i veckan för att bli av med döda hudceller, med en mild skonsam scrub.

Droppa och klappa in i huden i ansiktet och hals, massera försiktigt med fingertopparna.

Jag tycker jättemycket om den här, och ibland har jag blandat den med Sonyas Balancing creme som jag använder morgon och kväll. Du kan självklart blanda den med din egen favoritdagkräm. Huden slukar verkligen detta och ger en fräschör! Doftar ljuvligt. Den mättar huden efter en tid och då kan man ställa undan den. Kan också meddela att hudvårdsprodukter som innehåller både vitamin A + E = effektfullt!

Vitamin E (som tokoferolacetat), en hudvårdande antioxidant.

Vitamin A, (som retinylpalmitat) med hudvårdande egenskaper.

Lecitin, gör huden mjuk och smidig.

Vitamin C (som askorbinpalmitat), en hudvårdande antioxidant.

Gurkörtsolja, innehåller gammalinolensyra (en essentiell fettsyra), som hjälper till att återställa fukt-/fettbalansen, är mjukgörande och har hudvårdande egenskaper.

Bisabolol, är en naturlig, lugnande ingrediens (kamomillextrakt) med lätt citrusarom. Den lämpar sig även för mycket känslig och ömtålig hy.

Caprylic/Capric Triglyceride, en lätt, naturlig mjukgörare utvunnen ur kokosnötsolja som tillför fukt utan att kännas tung och fet som så många andra oljor.

Sojabönsolja, en lätt, hudvårdande mjukgörare.

Alpha E-factor

Alpha E-factor – magisk! Du hittar detta hudgodis här!