Njuter

Hej på er! Vilken semester! Idag är det sista semesterdagen och på måndag börjar vi jobba igen. Vi har haft det underbart neråt Sverige! Vi har åkt runt i Skåne län, Österlen och Öland bland annat. Ni kommer såklart få ta del av hur vi har haft det och jag har en massa fina foton att visa. Vår campervan har även rullat smidigt utan problem. Så himla skönt! Vi njuter nu de sista dagarna ledigt.

Vi kom hem från semesterresan för två veckor sedan. Vädret har inte varit tipptopp. Regn-sol-regn-sol och en hel del vind på det. Men det är ju skönt ändå med semester förstås. Istället har vi hunnit med att stapla 10 kubik ved, rensat stora förrådet och åkt till återvinningscentralen med en massa bråte och gammalt skräp. Vad nöjd man blir när man är klar med allt.

Ville kika in och önska er en fortsatt fin sommar och ledighet! Jag ska gå igenom alla foton och knåpa ihop ett inlägg inom snar framtid. Ha det gott så länge!

dahlia
Njuter av ledighet – Dahlian blomstrar
Njuter
Undulat på pinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.