Mike Arvblom – världsmästare i pizzabakning. I Falsterbo åt jag den godaste pizzan jag någonsin ätit. Jag talar om Mike Arvbloms surdegspizza med roman style. Mike kom till Näset för att gästspela en sommar. Han kom sedan tillbaka och öppnade restaurang i Falsterbo. Vilken lycka för oss som inte hade en aning, utan snubblade in där hungriga efter en solig dag. Det här var ju ett bra tag sedan nu, i slutet på vår semester förra året. Men vad gör det, pizza äter vi ju året runt.
Mike Arvblom pizza – råvaror med kvalitet
Mike har vunnit pizza-VM i Las Vegas, vilket man kan förstå för här är det lyxpizzor med kvalitet på råvarorna. Surdeg bara det liksom. De är bakade med kärlek kan jag säga! Ja, men ni ser ju min bild!
Nu minns jag inte exakt vilken sorts pizza vi valde men dessa var väldigt goda! Kan ha varit Mike´s Season Pizza”när jag tänker efter, med färska champinjoner, pepperoni och canadian bacon. Såg i deras meny att de har någon som heter Bubba Shrimps med marinerade räkor i vitlöksolja, persilja, ruccola och citron. Dreglar lite nu. Och deras hemmagjorda dressingar sen då,..my god!
Det är väl värt ett besök på pizzerian hos Mike, och sedan återkommande besök efter det. Det var Mikes bror som var där när vi besökte dem, supertrevlig! Vi har lite svårt att åka till Falsterbo från Örebro då och då, men skulle gärna åka dit i sommar och njuta av en världsmästarpizza av Mike Arvbloms recept!