Störst av allt

Störst av allt är den första svenskproducerade serien på Netflix. Det är en rättegångsthriller och baserad på en roman av Malin Persson Giolitos. Tv-serien hade premiär 5 april, och vi fick seriefrossa direkt och har redan sett klart de 6 avsnitten!

Störst av allt – en oerhört gripande serie

När jag såg reklamen till Störst av allt kände jag direkt att den här måste jag se! Den utlovar verkligen det jag hoppades på. Således enligt mig är det en oerhört gripande tv-serie med riktigt bra skådespeleri och regi! Men samtidigt är den så fasansfullt verklig då det handlar om en skolskjutning och vad som händer efter det. Efter ett tag börjar man istället fundera på ”varför det hände” istället för ”vem gjorde det”.

Huvudrollsinnehavarna Hanna Ardéhn och Felix Sandman är verkligen briljanta. Därför blir jag helt tagen och sugs in direkt. Och det är verkligen precis så som Hanna säger själv i ELLE´s intervju (bild länkad). ”Den grabbar tag i en från första stund och släpper aldrig taget”! Felix har lagt musiken åt sidan och satsar nu på skådespeleri, och det gör han med bravur måste jag säga.

Det är en oerhört gripande serie och lite svårt att se vissa scener som är otäcka. Andra scener får jag inte tårarna att sluta rinna. Enormt stor eloge till skådespelarna! Detta är verkligen en serie att se, ett stort tips från mig!

störst av allt
Bildkälla: ELLE (bilden är länkad)

One thought on “Störst av allt

Comments are closed.