Vit akleja i solnedgång

Kikar in lite sent med ett öga här, det andra ögat kikar på Hyséns som börjat på kanal 5. Det verkar vara en kul familj, reality är kul men Wahlgrens är ju bäst. Försöker också vänja mig vid mina nya terminalglasögon, och jag valde en annan stil på glasögon denna gång.

Helgen är förbi och igår kände jag mig helt mörbultad. Vi lade nämligen in en plastmatta över vårt altangolv, en mörk variant. Jättefin, och ni ska få se någon dag! Under tiden vi lade in plastmattan så klippte dottern gräsmattan. Det är hennes syssla för att få sin moppebil tankad. Lite senare klippte vi bort vattenskotten på vårt plommonträd, vet inte om man gör det nu men bra blev det!

Annars så är det inte mycket som händer i trädgården nu. Björnbärsbusken har levererat färdigt och jag fyllde frysen lite grann och redan ätit upp en hel del. Odlingslådorna har jag rensat ur, och det finns bara jordgubbsplantorna och blekselleri där i nu. Tyvärr har odlingslådorna blivit bajslåda åt grannkatterna, blir tokig. Måste lösa det till nästa odlingssäsong.

Hittade en fin bild i mitt arkiv som jag inte visat, tycker om den på något vis. Solnedgången strilar mellan gräsblad och vit akleja. Godnatt på er!

vit akleja

One thought on “Vit akleja i solnedgång

Comments are closed.